Un băiat de 17 ani a fost arestat după ce a încercat să violeze o bătrână de 66 de ani, într-o biserică din Capitală

Un băiat de 17 ani a încercat să violeze o bătrână de 66 de ani, într-o biserică din Sectorul 6 al Capitalei, în acest caz fiind deschis un dosar penal, iar tânărul a fost arestat preventiv, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

3124 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 17 ani a fost arestat după ce a încercat să violeze o bătrână de 66 de ani, într-o biserică din Capitală

Un băiat de 17 ani a încercat să violeze o bătrână de 66 de ani, într-o biserică din Capitală

Incidentul a avut loc marţi, iar cea care a chemat poliţia este chiar bătrâna pe care băiatul a încercat să o violeze.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie, de 66 de ani, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în incinta unei biserici, un tânăr pe care îl cunoaşte din vedere, prin constrângere, a atins-o în zonele intime”, conform DGPMB.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au prins un minor de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost imobilizat şi ulterior dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina tânărului s-a stabilit că la data de 21 ianuarie a.c., în două rânduri, în jurul orei 14.00 şi ulterior în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în curtea unei biserici din sectorul 6, acesta ar fi agresat victima şi ar fi încercat, prin violenţă, s-o determine să întreţină raporturi sexuale cu el”, arată DGPMB.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, iar tânărul este arestat preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viol,
biserică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici