Un băiat de nouă ani din Dolj, găsit înecat în Jiu, iar alţi doi sunt căutaţi

Un copil în vârstă de nouă ani din comuna Braloştiţa, judeţul Dolj, a fost găsit înecat, sâmbătă seara, în râul Jiu, în apropierea oraşului Filiaşi, iar fratele său şi un alt băiat sunt căutaţi în continuare de poliţişti şi localnici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

345 afișări
Imaginea articolului Un băiat de nouă ani din Dolj, găsit înecat în Jiu, iar alţi doi sunt căutaţi

Un băiat de nouă ani din Dolj, găsit înecat în Jiu, iar alţi doi sunt căutaţi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că băiatul a fost găsit de un localnic, care a chemat poliţia. Acesta plecase, sâmbătă după-amiază, la scăldat în râul Jiu, în zona Răcari, însoţit de fratele sau în vârstă de 14 ani şi de încă un băiat.

Mama celor doi s-a speriat atunci când băieţii nu s-au mai întors acasă, deşi se înserase. Băiatul în vârstă de nouă ani a fost găsit de un localnic.

„Un minor in vârstă de 9 ani din Braloştiţa a fost găsit înecat în Jiu, în zona Filiaşi. Ar fi plecat cu alţi doi minori, fratele în vârstă de 14 ani ani şi încă un băiat. Ceilalţi doi sunt căutaţi în prezent de poliţişti şi localnici”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

La ora transmiterii acestei ştiri, ceilalţi doi băieţi sunt căutaţi de autorităţi şi de localnici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici