Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce s-a înecat cu mâncare la o nuntă

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Iaşi, a fost dus în stare gravă la spital, în comă, după ce s-a înecat cu mâncare în timp ce participa la o nuntă, la un restaurant din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

155 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce s-a înecat cu mâncare la o nuntă

Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce s-a înecat cu mâncare la o nuntă

Potrivit şefului UPU-SMURD Iaşi, prof.dr. Diana Cimpoeşu, incidentul a avut loc duminică, iar rudele bărbatului de 74 de ani au început manevre de resuscitare chiar în restaurantul în care a avut loc nunta.

„Pacientul a fost adus la unitatea medicală de către un echipaj SMURD, în urma unor manevre de resuscitare iniţiate chiar de către rudele acestuia. Din câte se pare, pacientul s-a înecat cu un bol alimentar la o nuntă ce a avut loc într-un restaurant din Iaşi. Acesta a fost adus (la spital – n.r.) în comă post-resuscitare”, a declarat, luni, dr. Cimpoeşu.

Potrivit acesteia, manevrele de resuscitare au fost iniţiate de către fiica bărbatului şi de către unii nuntaşi.

Bărbatul a fost internat în Clinica ORL din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon”, din Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici