Un bărbat a făcut stop cardiac într-o secţie de votare din Ploieşti. El a murit la spital

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani din Ploieşti, care duminică, în jurul orei 10.00, a mers să voteze, a făcut stop cardiac în incinta secţiei de votare. El a fost transportat la spital unde, după câteva zeci de minute în care medicii au încercat să îl resusciteze, a fost declarat decedat.

166 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a făcut stop cardiac într-o secţie de votare din Ploieşti. El a murit la spital

Un bărbat a făcut stop cardiac într-o secţie de votare din Ploieşti (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, medicul Daniel Nicolae, bătrânul care duminică a făcut stop cardiac într-o secţie de votare din Ploieşti a fost declarat mort.

Echipajul de pe ambulanţă a încercat timp de aproximativ 30 de minute să-l resusciteze pe bărbat în secţia de votare, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde în pofida intervenţiilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani din Ploieşti, care duminică, în jurul orei 10.00, a mers să voteze a făcut stop cardiac în incinta secţiei de votare.

Incidentul s-a petrecut la o secţie de votare de pe strada Bobâlna din Ploieşti, iar cei care l-au văzut pe bărbat prăbuşindu-se au sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici