Un bărbat a fost călcat de tramvai, vineri, în Capitală

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost călcat de tramvai, fiindu-i retezată laba piciorului, vineri, în Sectorul 5 din Capitală, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Şoseaua Progresului, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile.

230 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost călcat de tramvai, vineri, în Capitală

Un bărbat a fost călcat de tramvai, vineri, în Capitală (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În momentul în care a fost lovit de tramvai, bărbatul traversa neregulamentar, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei Andrei Codău.

Potrivit reprezentanţilor RATB, bărbatul accidentat a coborât dintr-un tramvai al liniei 32, care cicula spre Şoseaua Alexandriei, şi a fost lovit de un tramvai al aceleiaşi linii, care venea din sens invers.

Bărbatul, căruia i-a fost retezată laba piciorului, era conştient în momentul intervenţiei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, cu un echipaj de descarcerare, unul de prim-ajutor şi unul de terapie intensivă, a spus Daniel Vasile.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.40, circulaţia tramvaielor în zonă fiind întreruptă timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici