Un bărbat a fost lovit de un tramvai în zona staţiei RATB de pe Bulevardul Pallady din Capitală.

Un bărbat a fost dus la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de un tramvai al liniei 27, pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, în apropierea staţiei RATB, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al regiei, Brânduşa Raeceanu. Bogdan Opriţa, coordonatorului SMURD Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a fost internat la Spitalul "Sfântul Ioan" cu amputaţie posttraumatică de coapsă

1136 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost lovit de un tramvai în zona staţiei RATB de pe Bulevardul Pallady din Capitală.

Un bărbat a fost lovit de un tramvai în zona staţiei RATB de pe Bulevardul Pallady din Capitală (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit Brânduşei Raeceanu, accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, în zona staţiei Complex RATB Titan, pe sensul de mers către Piaţa Nicolae Grigorescu, un bărbat care traversa neregulamentar fiind lovit de un tramvai al liniei 27.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la un spital.

Potrivit primelor cercetări, vatmanul tramvaiului circula regulamentar, a precizat Brânduşa Raeceanu.

"Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la un Spitalul Sfântul Ioan. Este vorba de amputaţie posttraumatică de coapsă", a spus medicul Bogdan Opriţa.

Reprezentanţii Spitalului "Sfântul Ioan" au spus că bărbatul a fost dus imediat în sala de operaţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici