Un bărbat a încercat să îşi scoată fata din ţară, ascunsă pe bancheta din spate a maşinii

Un bărbat de 39 de ani a încercat să îşi scoată ilegal fata din ţară, dar a fost prins de poliţiştii la Vama Nădlac. Fata era ascunsă pe bancheta din spate a maşinii, iar bărbatul a spus că nu a avut timp să obţină procură din partea mamei pentru a-i permite copilei să iasă din România.

81 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a încercat să îşi scoată fata din ţară, ascunsă pe bancheta din spate a maşinii

Un bărbat a încercat să îşi scoată fata din ţară, ascunsă pe bancheta din spate a maşinii

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, incidentul a avut loc duminică seara la Vama Nădlac – Nagylak. Un bărbat de 39 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, la volanul unei maşini înmatriculate în Germania.

„Poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascunsă pe a doua banchetă din spatele şoferului, o minoră. În urma verificărilor s-a stabilit că fata este cetăţean român, în vârstă de 17 de ani şi este fiica şoferului”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a declarat că decis să o ascundă pe fată pentru că nu a avut timp să obţină o procură autentificată din partea mamei, care să-i permită copilei să părăsească ţara.

Poliţiştii fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Taguri:
fata,
bărbat,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici