Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina în vitrina unui magazin din sectorul 6, unde lucra fosta lui soţie

Un bărbat fost reţinut de poliţişti, duminică seară, după ce ar fi intrat intenţionat cu autoturismul în vitrina magazinului din sectorul 6 unde lucra fosta lui soţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

1260 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina în vitrina unui magazin din sectorul 6, unde lucra fosta lui soţie

Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina în vitrina unui magazin din sectorul 6, unde lucra fosta lui soţie (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, incidentul s-a produs la Piaţa Gorjului, după ce bărbatul ar fi încercat să stea de vorbă cu fosta lui soţie. Nemulţumit de refuzul acesteia de a discuta cu el, bărbatul s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina în vitrina magazinului, pe care a distrus-o.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au ridicat şi dus la Secţia 21, pentru audieri.

Bărbatul a fost reţinut, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal, pentru distrugere.

Ulterior, au mai spus sursele citate, el a fost dus şi la Institutul de Medicină Legală, pentru recoltarea de probe biologice, existând suspiciunea că ar fi fost băut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici