Un bărbat bătut crunt, lăsat la Spitalul de Urgenţă din Capitală

Un bărbat cu multiple traumatisme la nivelul capului şi membre a fost lăsat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), poliţiştii încercând să identifice pacientul, dar şi persoanele care l-au abandonat la unitatea medicală.

158 afișări
Imaginea articolului Un bărbat bătut crunt, lăsat la Spitalul de Urgenţă din Capitală

Un bărbat bătut crunt, lăsat la Spitalul de Urgenţă din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu, bărbatul are traumatism cranio-cerebral sever, traumatisme la nivelul membrelor, fracturi deschise.

La miezul nopţii, medicii de gardă s-au trezit cu bărbatul în spital. Asupra lui nu au fost găsite acte de identitate.

Victima a fost operată şi se află în comă la secţia de terapie intensivă a spitalului.

Poliţia a fost solicitată de reprezentanţii spitalului, demarându-se investigaţii pentru identificarea persoanelor care l-au lăsat pe bărbat la spital, dar şi pe agresorii acestuia, întrucât semnele indică faptul că ar fi fost bătut.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre un bărbat cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, neidentificat până în prezent.

Acesta ar fi fost lăsat la camera de gardă a Spitalului Universitar din Capitală în jurul orei 00.30, fiind adus de o maşină, potrivit primelor informaţii.

Bărbatul era îmbrăcat în pantofi tip sport, blugi şi un pulover de culoare închisă, a mai spus Ciocan.

Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru a ajuta la stabilirea identităţii bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici