Un bărbat din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce şi-ar fi şantajat fosta iubită cu postarea unor fotografii nud | VIDEO

Un bărbat din judeţul Cluj este cercetat sub control judiciar, după ce şi-ar fi şantajat fosta prietenă cu publicarea unor fotografii nud. Tânărul a fost reţinut în timp ce primea 5.000 de euro, ulterior fiind dispusă o măsura mai blândă.

1105 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce şi-ar fi şantajat fosta iubită cu postarea unor fotografii nud | VIDEO

Un bărbat din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce şi-ar fi şantajat fosta iubită cu postarea unor fotografii nud

"La data de 27 decembrie a.c., ora 10.00, Poliţia Municipiului Dej a fost sesizată în scris, de o tânără, de 28 de ani, din comuna Mica, judeţul Cluj, cu privire la faptul că fostul său prieten, de 36 de ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi solicitat o sumă de bani, cu o zi înainte, pentru a nu publica pe o reţea de socializare fotografii indecente cu aceasta. Întrucât persoana vătămată a refuzat iniţial să îi dea vreo sumă de bani celui în cauză, acesta ar fi publicat fotografiile nud cu aceasta, fotografii care ulterior au fost şterse", transmite Poliţia Română.

Ulterior, bărbatul şi-ar fi sunat din nou fost iubită, cerându-i 5.000 de euro şi ameninţând că va publica alte 30 de fotografii cu aceasta pe reţeaua de socializare. În momentul în care s-au întâlnit pentru remiterea sumei, tânărul a fost reţinut.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus cercetarea sub control judiciar, pentru şantaj şi violare a vieţii private.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici