Un bărbat încătuşat, care şi-a provocat răni în maşina de poliţie, a ajuns la spital

  • Un bărbat de 38 de ani din Timişoara a ajuns, marţi seara, la spital, după ce s-a lovit cu capul de sistemele din interiorul unei maşini de poliţie.
  • Anterior, el a fost încătuşat pentru că a lovit un alt bărbat de 50 de ani şi i-a lovit maşina, provocând pagube materiale.
162 afișări
Imaginea articolului Un bărbat încătuşat, care şi-a provocat răni în maşina de poliţie, a ajuns la spital

„Astăzi (marţi - n.r.), în jurul orei 19:40, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Bujorilor din Timişoara, a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost lovit de un altul, în vârstă de 38 de ani. De asemenea, bărbatul de 38 de ani ar fi aruncat pe autoturismul ce aparţine celuilalt bărbat cu un obiect, provocând pagube materiale. Bărbatul de 38 de ani a fost încătuşat, iar în momentul în care a fost urcat în autospecială pentru a fi condus la sediul poliţiei, acesta s-ar fi lovit intenţionat cu capul de sistemele din interiorul acesteia, provocându-şi răni”, anunţă IPJ Timiş.

Bărbatul a fost dus la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale, de o ambulanţă.

„Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici