Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit de trei ori din Spitalul de Urgenţă Alba Iulia

  • Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit de trei ori din Spitalul de Urgenţă Alba Iulia.
  • O dată a fost găsit pe stradă şi de două ori acasă.
3561 afișări
Imaginea articolului Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit de trei ori din Spitalul de Urgenţă Alba Iulia

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit de trei ori din Spitalul de Urgenţă Alba Iulia

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat că Poliţia a fost sesizată duminică de trei ori că un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din Spitalul de Urgenţă din Alba Iulia.

Prima dată bărbatul a fugit dimineaţă şi a fost găsit pe stradă. La amiază, bărbatul infectat a fugit din nou şi a mers acasă, iar seara acesta a reuşit din nou să plece din spital şi a fost găsit tot acasă.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul era internat într-un salon de la parterul spitalului, păzit până în urmă cu câteva zile de Poliţia Locală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici