Un bărbat s-a folosit de bebeluşul pe care îl avea în braţe pentru a agresa poliţiştii

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Brăeşti, judeţul Buzău, s-a certat cu soţia, iar pentru a scăpa de poliţiştii care au venit să o salveze pe femeie, a ieşit în faţa oamenilor legii cu bebeluşul de 11 luni, devenind agresiv şi ameninţând.

433 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a folosit de bebeluşul pe care îl avea în braţe pentru a agresa poliţiştii

Un bărbat s-a folosit de bebeluşul pe care îl avea în braţe pentru a agresa poliţiştii

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Pârscov au fost sesizati prin apel la 112 despre un caz de violenţă domestică în Brăeşti. Un echipaj de poliţie a mers la caz, iar pe o cale de acces către imobilul în care avusese loc agresiune a fost găsit un bărbat de 36 de ani, care se deplasa pe jos, cu un bebeluş în vârstă de 11 luni în braţe, acesta manifestând o atitudine agresivă, după conflicul cu soţia.

„Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat şi în relaţie cu poliţiştii, cărora le-ar fi adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă şi ar fi încercat să-i agreseze. Bărbatul ar fi profitat de faptul că ţinea în braţe minorul, pentru a îngreuna intervenţia poliţiştilor. Au fost dirijate forţe suplimentare la faţa locului, iar in momentul în care intervenţia nu a mai prezentat risc pentru copil, acesta fiind în siguranţă, bărbatul a fost imobilizat şi a fost înlăturată starea de pericol”, transmite, vineri, Poliţia Buzău.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu şi au demarat cercetări pentru violenţă în familie. De asemenea, în urma probatorului administrat şi a plângerii formulate de către doi dintre poliţiştii care au intervenit la caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele a dispus continuarea urmăririi penale faţă de agresor pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, totodată fiind luată măsura reţinerii faţă de acesta pentru 24 de ore. Joim judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici