Un bărbat şi-a ucis părinţii şi a ţinut cadavrele în casă timp de două zile, la Deva

Un bărbat de 57 de ani din Deva este audiat de poliţişti, sâmbătă seară, fiind suspectat că şi-a ucis părinţii în vârstă 85 de ani şi a ţinut timp de două zile cadavrele acestora în locuinţă, până când a fost descoperit de poliţişti, anunţaţi de către o nepoată a acestora.

254 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a ucis părinţii şi a ţinut cadavrele în casă timp de două zile, la Deva

Un bărbat şi-a ucis părinţii şi a ţinut cadavrele în casă timp de două zile, la Deva (Imagine: Viorel Dudău/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, o nepoată a celor doi bătrâni a anunţat Poliţia, sâmbătă seară, că nu i-a mai văzut pe aceştia de câteva zile, iar poliţiştii care au mers la locuinţa din Deva în care stăteau cei doi, împreună cu fiul lor, au descoperit cadavrele bătrânilor.

Conform sursei citate, bărbatul le-a spus anchetatorilor că şi-a ucis părinţii joi seară, lovindu-i de mai multe ori în zona capului, cu un ciocan, iar de atunci a stat în casă cu trupurile neînsufleţite ale celor doi.

"Bărbatul este audiat de poliţişti şi procurori şi cel mai probabil urmează să fie reţinut pentru omor deosebit de grav", a mai spus Niţu.

El a precizat că între bărbat şi părinţii săi era o situaţie tensionată de mai mult timp.

Cei doi bătrâni au fost ucişi în apartamentul lor dintr-un bloc din zona Mioriţa din Deva.

Vecinii spun că bărbatul era cunoscut cu probleme psihice şi era pensionat pe caz de boală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici