Un bărbat şi un salvamar plecat în ajutorul lui, salvaţi de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

Un bărbat care ieşise pe mare cu un caiac şi un salvamar plecat în ajutorul acestuia, la Vama Veche, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră după ce nu au mai putut reveni la mal din cauza mării agitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2132 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi un salvamar plecat în ajutorul lui, salvaţi de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

Un bărbat şi un salvamar plecat în ajutorul lui, salvaţi de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

Potrivit Gărzii de Coastă, o patrulă a poliţiei de frontieră aflată, vineri după-amiază, în misiune specifică pe raza staţiunii Vama Veche a observat pe mare, la aproximativ 800 de metri de mal, o persoană care s-a răsturnat dintr-un caiac.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit cu o şalupă şi au ajuns la bărbatul aflat în apă, precum şi la un salvamar. Acesta încercase să se deplaseze cu un alt caiac către persoana aflată în pericol, ajungând până în apropierea ei, dar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, atât el cât şi persoana aflată în pericol au fost purtate în larg.

Bărbaţii au fost transbordaţi la bordul ambarcaţiunii poliţiei de frontieră şi transportaţi în siguranţă la mal. Ulterior au fost recuperate şi caiacele celor doi bărbaţi, cărora le-au fost restituite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici