Un bărbat surprins sub un mal de pământ, în oraşul Vaslui, a decedat

  • Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost surprins, marţi, sub un mal de pământ, în oraşul Vaslui, în zona Penitenciar.
  • Pompierii au intervenit pentru scoaterea lui, însă acesta a decedat la scurt timp.
300 afișări
Imaginea articolului Un bărbat surprins sub un mal de pământ, în oraşul Vaslui, a decedat

Un bărbat surprins sub un mal de pământ, în oraşul Vaslui, a decedat

Intervenţia a avut loc în municipiul Vaslui, în zona Penitenciar.

Bărbatul se afla la o adâncime de aproximativ patru metri, iar la sosirea echipajelor de intervenţie stratul de pământ aflat peste aceasta măsura circa 1,5 metri.

Odată ce salvatorii au ajuns la victimă, concomitent cu acţiunea de salvare au fost începute şi manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost scos în stare de inconştienţă, iar la scurt timp a decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici