Un bebeluş de cinci luni din Arad a fost dus la spital, după ce tatăl său l-ar fi trântit de podea

Un bebeluş de cinci luni din Arad a fost transportat la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi fost trântit de podea de tatăl său, potrivit afirmaţiilor mamei şi bunicii, iar medicii suspectează, după radiografii, că micuţul, care este în stare stabilă, are o fractură occipitală.

108 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş de cinci luni din Arad a fost dus la spital, după ce tatăl său l-ar fi trântit de podea

Un bebeluş de cinci luni din Arad a fost dus la spital, după ce tatăl său l-ar fi trântit de podea (Imagine: Shutterstock)

Băieţelul de cinci luni este din localitatea Vinga, iar mama şi bunica l-au transportat la spital după ce tatăl l-ar fi dat cu capul de marginea mesei şi l-ar fi trântit de podea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad afirmă că, în urma radiografiilor, se suspectează o fractură occipitală, motiv pentru care va fi făcută şi o tomografie.

"Starea bebeluşului este stabilă, dar va fi făcută o tomografie pentru a se stabili cu precizie dacă este vorba despre o fractură sau doar o fisură", a declarat Adrian Wiener, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţiştii au fost sesizaţi de către mama şi bunica băieţelului, care susţin că acesta a fost agresat de către tată, care ar fi fost în stare de ebrietate.

"Din relatările mamei şi bunicii, tatăl era în stare de ebrietate şi l-a trântit pe bebeluş de podea, în urma unui conflict în familie. S-ar fi lovit cu capul de marginea mesei şi apoi de podea. În acest caz, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea unu procuror", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce.

Potrivit sursei citate, tatăl bebeluşului nu recunoaşte agresiunea, afirmând că l-a scăpat pe copil din braţe în timp ce se îmbrâncea cu soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici