Un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, înjunghiat de un membru al lumii interlope

Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca a fost înjunghiat, marţi dimineaţă, de un bărbat membru al lumii interlope din municipiu, după care agresorul a dispărut de la locul faptei.

1937 afișări
Imaginea articolului Un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, înjunghiat de un membru al lumii interlope

Un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, înjunghiat de un membru al lumii interlope (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şeful UPU Cluj, Dorin Mureşan, a declarat că incidentul a avut loc, marţi dimineaţă, la ora 5.30.

Bărbatul, Marius David membru al lumii interlope din Cluj-Napoca, a venit luni la UPU Cluj, în stare de agitaţie psihomotorie, acuzând dureri abdominale, şi i s-a pus perfuzie, fiindu-i făcut şi un examen toxicologic, însă nu s-au găsit urme de droguri, substanţele etnobotanice neputând fi depistate în urma acestor teste.

Mureşan a precizat că în ultimele zile Marius David, zis "Gore", s-a prezentat de mai multe ori la UPU pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimiţându-l la secţia de psihiatrie, dar acesta a refuzat să meargă.

În urma incidentului, agresorul a fugit de la locul faptei.

Potrivit şefului UPU Cluj, Dorin Mureşan, brancardierul a fost operat la clinica de chirurgie din cadrul unităţii medicale, starea acestuia fiind stabilă.

"Brancardierul a fost lovit de mai multe ori în braţul stâng şi în torace. A fost operat, iar în prezent starea sa este stabilă, dar va avea nevoie de o perioadă lungă de îngrijiri medicale", a spus Dorin Mureşan.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus, marţi, începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Marius David, pentru tentativă la omor calificat, se arată într-un comunicat al Parchetului instanţei supreme.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat că bărbatul a fost prins, marţi la prânz, în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca, urmând să fie dus la audieri.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, bărbatul s-a ascuns printre tufişuri aflate în curtea spitalului.

Agresorul brancardierului a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, deoarece infracţiunea a avut loc în spaţiul public.

El va fi prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici