Un bucureştean a murit înecat în mare, la Eforie Nord. În zonă nu sunt salvamari

Un bărbat din Bucureşti a murit, luni, după ce s-a înecat în mare în zona Eforie Nord, fiind al doilea caz de acest fel petrecut anul acesta pe litoralul românesc. În zonă nu sunt salvamari, bărbatul fiind scos la mal de oamenii prezenţi pe plajă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3497 afișări
Imaginea articolului Un bucureştean a murit înecat în mare, la Eforie Nord. În zonă nu sunt salvamari

Un bucureştean a murit înecat în mare, la Eforie Nord. În zonă nu sunt salvamari

Incidentul s-a petrecut luni după-amiaza în zona hotelului Europa din staţiunea Eforie Nord.

Deşi marea este agitată din cauza vântului, care suflă cu putere pe litoral, iar apa este rece în această perioadă, cu temperaturi sub 20 de grade, doi bărbaţi au intrat să se scalde şi au fost luaţi de valuri. Zona respectivă nu are, în prezent, salvamari, iar în ajutorul celor doi au sărit alte persoane aflate pe plajă.

Unul dintre bărbaţi a fost adus la mal în siguranţă, dar cel de-al doilea a fost scos din valuri inconştient.

La locul incidentului au ajuns imediat cadrele medicale de la Ambulanţa din Constanţa dar în ciuda manevrele de resuscitare executate, bărbatul, care are 43 de ani şi este din Bucureşti, nu a putut fi salvat.

Este al doilea deces petrecut prin înec sezonul acesta pe litoralul românesc după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un militar a murit pe o plajă din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici