Un călător din Capitală a murit după ce i s-a făcut rău în tramvai. Circulaţia pe linia 41, blocată

  • Circulaţia este blocată în Capitală, vineri, pe linia tramvaiului 41, în zona Podului Grant.
  • Un călător de 68 de ani a murit după ce i s-a făcut rău în tramvai.
  • STB anunţă reluarea circulaţiei în scurt timp.
2124 afișări
Imaginea articolului Un călător din Capitală a murit după ce i s-a făcut rău în tramvai. Circulaţia pe linia 41, blocată

Un călător din Capitală a murit după ce i s-a făcut rău în tramvai. Circulaţia pe linia 41, blocată

Circulaţia tramvaiului 41 în zona Podului Grant este blocată de la ora 12:00, după ce unui bărbat în vârstă de 68 de ani i s-a făcut rău. Acesta a leşinat, iar la scurt timp a decedat, a anunţat STB vineri.
 
Echipajul unei ambulanţe sosită la faţa locului i-a acordat primul ajutor, dar nu a putut să-i salveze viaţa. Aşadar, a fost declarat decesul. Până la sosirea echipajului, un călător l-a resuscitat pe bărbat, dar fără succes. 
 
Din informaţiile actuale, traficul se va relua în scurt timp. Momentan, călătorii au fost preluaţi de alte mijloace de transport în comun. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici