Un candidat la funcţia de primar, asasinat înainte de scrutin, a câştigat alegerile

Un candidat la funcţia de primar, care a fost ucis cu doar câteva ore înainte de deschiderea urnelor, a câştigat alegerile în oraşul Puerto López din Ecuador.

417 afișări
Imaginea articolului Un candidat la funcţia de primar, asasinat înainte de scrutin, a câştigat alegerile

Omar Menéndez, în vârstă de 41 de ani, a fost împuşcat mortal de bărbaţi înarmaţi care au dat buzna sâmbătă în camera în care se afla împreună cu membrii echipei sale de campanie, potrivit BBC.

Un adolescent a fost şi el ucis în timpul atacului. Poliţia a început o investigaţie, dar nu a făcut nicio arestare.

Probabil, un membru al partidului lui Menéndez va ocupa funcţia de primar până la organizarea de noi alegeri.

Scrutinul a avut loc în timp ce bandele de traficanţi de droguri sunt din ce în ce mai violente.

De altfel, Menéndez nu este singurul politician ucis în perioada alegerilor. Cu două săptămâni mai devreme, candidatul la funcţia de primar al oraşului Salinas, Julio César Farachio, a fost şi el împuşcat mortal. Poliţiştii cred că politicianul a fost omorât e un traficant de droguri, eliberat din închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici