Un cerşetor român, lăsat stăpân peste casa lor de doi norvegieni

Un cuplu de norvegieni şi-a pus încrederea într-un cerşetor român şi l-au lăsat să aibă grijă de casa lor timp de o lună, cât au fost plecaţi în Venezuela, potrivit Gândul.

110 afișări
Imaginea articolului Un cerşetor român, lăsat stăpân peste casa lor de doi norvegieni

Un cerşetor român, lăsat stăpân peste casa lor de doi norvegieni (Imagine: www.gandul.info)

Knut şi Alexa Belandria au fost impresionaţi de povestea lui Ioan Bandac, un român de 51 de ani care cerşeşte în oraşul Tromso pentru a plăti educaţia celor doi fii ai săi din România.

Deşi apropiaţii lor au încercat să le explice în ce pericol se pun încredinţându-i străinului care nici nu le vorbeşte limba locuinţa şi toate bunurile din ea, aceştia au vrut să facă un gest frumos de sărbători şi l-au lăsat pe Bandac să stea în casa lor în luna decembrie. Problema comunicării a fost rezolvată printr-o aplicaţie de traducere de pe un telefon mobil.

Knut şi Alexa Belandria obişnuiesc să călătorească mult şi au spus că, de multe ori, în timpul deplasărilor, au fost găzduiţi de străini. Alexa a declarat că "acest om nu are nimic, dar totuşi dăruieşte atât de mult!". La rândul său, Knut a spus că este o lecţie de viaţă.

Citeşte mai multe despre cerşetorul român pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici