Un chirurg de la Spitalul Malaxa din Bucureşti, prins luând 1.500 de lei

Un cetăţean irakian, chirurg la Spitalul Malaxa din Bucureşti, a fost prins, joi, luând 1.500 de lei de la o femeie pentru ca tatăl ei să fie supus unei intervenţii chirurgicale, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

1139 afișări
Imaginea articolului Un chirurg de la Spitalul Malaxa din Bucureşti, prins luând 1.500 de lei

Un chirurg de la Spitalul Malaxa din Bucureşti, prins luând 1.500 de lei (Imagine: Shutterstock)

"La data de 27 octombrie, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Bucureşti, cu sprijinul Serviciului Operaţii al DGA, l-au surprins în flagrant delict pe M.S.H., medic chirurg în cadrul Spitalului Clinic Nicolae Malaxa, în timp ce primea suma de 1.500 de lei de la denunţătoarea P.C.I", a informat Parchetul.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că medicul a pretins denunţătoarei suma în cauză atât pentru el, cât şi pentru alţi doi colegi (între care anestezistul), împreună cu care urma să efectueze o intervenţie chirurgicală tatălui denunţătoarei, care era internat în Spitalul Clinic Nicolae Malaxa.

Până la momentul actual, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, trafic de influenţă şi instigare la dare de mită.

Denunţul a fost înregistrat ca urmare a unei sesizări la linia TelVerde anticorupţie - 0800.806.806 a Direcţiei Generale Anticorupţie.

Spitalul Malaxa: Chirurgul este colaborator, având contract de muncă la SUUB

Medicul chirurg lucrează la Spitalul Malaxa cu contract de colaborare pentru gărzi, el având contract de muncă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX managerul Florin Adrian Securean.

"Dacă se stabileşte că medicul chirurg este vinovat, îi vom rezilia contractul de colaborare", a spus managerul Spitalului Clinic Nicolae Malaxa din Capitală, Florin Adrian Secureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici