Un copil de 11 ani a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei

Copilul de 11 ani din comuna Curtişoara, judeţul Olt, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei făcea parte dintr-o familie respectată în localitate, profesorii declarându-se şocaţi de gestul elevului, care avea numai note de 9 şi 10 şi nu avea absenţe.

391 afișări

Copilul era elev în clasa a V-a la Şcoala generală cu clasele I - VIII Curtişoara.

Directorul unităţii de învăţământ, Marian Stoica, care era şi profesorul de geografie al copilului, susţine că acesta era un elev cu note foarte bune, fără absenţe şi că nu a dat niciodată semne că ar avea probleme.

"Sunt şocat de gestul copilului şi nu îmi vine să cred nici acum că este adevărat. Era un elev cu note foarte mari, 9 şi 10, foarte isteţ şi foarte, foarte activ la şcoală. Era şi elevul meu, iar la ore era tot timpul interesat să cunoască cât mai multe lucruri şi să înmagazineze cât mai multe informaţii. Niciodată nu a avut un comportament suspicios, care să arate că ar avea probleme acasă, în familie. Din contră, era topt timpul vesel", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, Marian Stoica.

Autorităţile locale susţin că băiatul provenea dintr-o familie respectată în comuna Curtişoara şi mai avea o soră în vârstă de 15 ani.

"Copilul provine dintr-o familie de adventişti, muncitori şi foarte respectuoşi. La ei în casă nu existau scandaluri în familie, nu s-a auzit niciodată că ar fi făcut rău la cineva", a spus viceprimarul Antonel Negoiescu.

Anchetatorii susţin că nu au găsit urme de violenţă pe trupul copilului şi că acesta nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi motiveze gestul.

Copilul în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat, miercuri după-amiază, într-o anexă a gospodăriei. mama copilului le-a povestit vecinilor că îl trimisese pe băiat să ia un sac cu boabe dintr-o anexă a gospodăriei şi, văzând că nu se mai întoarce, s-a dus să îl caute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici