Un copil de 13 ani a fost ucis de un tânăr de 19 ani în Prahova. Crima a avut loc pe fondul consumului de alcool | VIDEO

  • Sursele citate au spus că victima era cunoscută cu probleme, fiind violentă.
  • Agresorul a fost prins şi dus la audieri.
  • Deocamdată nu se ştie exact de la ce s-au luat cei doi la ceartă.
2865 afișări

Un copil de 13 ani a fost ucis, în noaptea de joi spre vineri, de un tânăr de 19 ani, care l-a lovit de mai multe ori cu un cuţit. Scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse apropitate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că scandalul a avut loc acasă la agresor, în Moara Nouă, în jurul orei 2, pe fondul consumului de alcool.

Deocamdată nu se ştie exact de la ce s-au luat cei doi la ceartă. Cert este că un copil de 13 ani a fost înjunghiat, de mai multe ori, de prietenul de pahar.

Sursele citate au spus că victima era cunoscută cu probleme, fiind violentă.

Agresorul a fost prins şi dus la audieri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova fac cercetări pentru omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici