Un copil de numai 5 ani, cea mai tânără persoană răpusă de noul coronavirus în Marea Britanie

  • Englezii au cea mai grea zi de când a început criza coronavirusului, cu 708 persoane decedate astăzi
  • Un copil de cinci ani este cea mai tânără victimă
580 afișări
Imaginea articolului Un copil de numai 5 ani, cea mai tânără persoană răpusă de noul coronavirus în Marea Britanie

Un copil de numai 5 ani, cea mai tânără persoană răpusă de noul coronavirus în Marea Britanie

Un copil de numai 5 ani este cea mai tânără persoană răpusă de noul coronavirus în Marea Britanie.

Englezii au cea mai grea zi de când a început criza coronavirusului, cu 708 persoane decedate astăzi.

40 dintre cei răpuşi de coronavirus nu aveau şi alte probleme de sănătate.

Un copil de numai 5 ani din Marea Britanie a murit din cauza infecţiei cu Covid. 19. Este cea mai tânără victimă din Regat, într-o zi neagră în care numărul morţilor a ajuns la 708. Medicii spun că băiatul avea şi alte probleme de sănătate. 40 dintre cei care au murit astăzi din cauza infecţiei cu Covid 19 nu aveau şi alte afecţiuni. 

Numărul persoanelor decedate în Regatul Unit din cauza infecţiei cu noul coronavirus a ajuns odată cu cele 708 cazuri noi la 4313. În acelaşi timp în Regat sunt peste 41.000 de oameni care au fost depistaţi pozitiv cu Covid 19. 135 de oameni sunt declaraţi vindecaţi , iar 163 sunt în stare critică. 

Autorităţile din Marea Britanie au testat până acum peste 180 000 de oameni, cu aproximativ 2700 de teste la un milion de locuitori. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici