Un drum judeţean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor

Un drum judeţean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor din ultimele zile, iar circulaţia a fost restricţionată pe o singură bandă.

1555 afișări
Imaginea articolului Un drum judeţean din Prahova s-a surpat din cauza ploilor

FOTO Consiliul Judeţean Prahova

Potrivit Consiliului Judeţean Prahova, circulaţia pe DJ 219 a fost restricţionată pe banda de circulaţie Zâmbroaia - Predeal Sărari din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul judeţean pe o lungime de aproximativ 12 metri.

Alunecarea s-a produs ca urmare a precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă.

Direcţia Judeţeană de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova a montat în zonă balizele şi indicatoare, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Traficul se desfăşoară alternativ pe o singură bandă.

CJ Prahova a anunţat că luni vor fi montaţi parapeţi pe toată lungimea zonei afectate, urmând să fie efectuată şi expertiza tehnică, imediat cum condiţiile meteo o vor permite, pentru a asigura reabilitarea drumului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici