Un elev de la Şcoala 148 din Capitală a fost înjunghiat. Se afla la 600 de metri de unitatea de învăţământ

Elevul de la Şcoala nr. 148 din Capitală a fost înjunghiat la 600 de metri de unitatea de învăţământ, cu 20 de minute înainte să înceapă cursurile, a declarat pentru MEDIAFAX inspectorul general şcolar, Constantin Trăistaru, precizând că a aflat de la spital că ar putea fi externat luni după-amiază.

1647 afișări
Imaginea articolului Un elev de la Şcoala 148 din Capitală a fost înjunghiat. Se afla la 600 de metri de unitatea de învăţământ

Un elev a fost înjunghiat în faţa Şcolii 148 din Capitală (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Tânărul este elev în clasa a VI-a C de la Şcoala nr. 148 «George Călinescu». Cu 20 de minute înainte să înceapă şcoala, adică pe la 11,10, la aproximativ la 600 de metri de şcoală s-a întâmplat incidentul, elevul dintr-a VI-a fiind lovit de doi necunoscuţi. Am aflat de la spital că are două plăgi superficiale şi ar putea fi externat în această după-amiază", a spus inspectorul general şcolar al Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu, este la Şcoala nr. 148, unde discută cu profesorii despre elevul rănit în incidentul de luni.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a cerut conducerii Şcolii nr. 148 detalii privind incidentul care a avut loc în apropierea unităţii de învăţământ.

Tânărul înjunghiat în picior are 15 ani şi este elev în clasa a VI-a la Şcoala nr. 148 din Capitală, el spunându-le poliţiştilor că a fost atacat de două persoane, care l-au înjunghiat de două ori în picior, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că incidentul a fost sesizat la numărul 112 în jurul orei 11.15, iar iniţial tânărul a spus că nu este elev al Şcolii nr. 148, din Sectorul 5 al Capitalei, şi că a dat unitatea de învăţământ ca reper pentru a putea fi localizat mai uşor. Poliţiştii au verificat declaraţia băiatului, stabilind că acesta este elev în clasa a VI-a la Şcoala nr. 148 din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că iniţial tânărul a refuzat să se urce în ambulanţa SMURD care a ajuns la faţa locului, însă în cele din urmă a fost convins să fie dus la spital, în condiţiile în care prezenta două înţepături la picior.

Cordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat că elevul are o plagă la un picior, dar care nu sângerează. Opriţa a precizat că elevul a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul de Copii "Marie Curie".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici