Un elev din Timişoara a înjunghiat pe stradă un tânăr, după o ceartă. Victima a murit pe masa de operaţie

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, miercuri, în stare gravă, fiind dus direct în sala de operaţie, după ce a fost înjunghiat pe stradă de un elev cu care se certase. Victima a murit pe masa de operaţie la Spitalul Municipal.

2172 afișări
Imaginea articolului Un elev din Timişoara a înjunghiat pe stradă un tânăr, după o ceartă. Victima a murit pe masa de operaţie

Un elev din Timişoara a înjunghiat pe stradă un tânăr, după o ceartă. Victima şi agresorul, la spital (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal din Timişoara, tânărul de 22 de ani care a fost înjunghiat de un elev de 17 ani, din clasa a IX-a, de la Liceul Energetic din municipiu, după o ceartă care a avut loc pe o stradă din oraş, a murit, miercuri după-amiază, pe masa de operaţie.

Cei doi s-au certat pe o stradă din Timişoara, iar la un moment dat elevul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr în zona coastelor. Acesta a pierdut mult sânge şi a fost găsit de echipajele de salvare în stop cardio-respirator, iar medicii l-au resuscitat timp de mai multe minute.

Atât victima, cât şi agresorul au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Timişoara, întrucât tânărul de 22 de ani a apucat şi el să îl lovească pe elev.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Timişoara, Ada Blăgniceanu, declara că tânărul găsit în stop cardio-respirator a fost resuscitat şi a fost dus direct în sala de operaţie, întrucât era în stare gravă. Ea spunea că al doilea tânăr era şocat, fiind supus unor evaluări la computerul tomograf, întrucât are mai multe leziuni, fiind în stare stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici