Un executor judecătoresc băut a accidentat cu maşina o femeie, pe trotuar

Un executor judecătoresc din Focşani, care era băut, a accidentat grav o femeie aflată pe trotuar, după ce a pierdut controlul volanului, a rupt un panou publicitar, a acroşat două maşini parcate, apoi s-a oprit cu autoturismul în uşile unui imobil.

64 afișări

Accidentul s-a petrecut vineri după-amiază, când, aflat la volanul maşinii sale, un BMW X5, executorul judecătoresc Gelu Coman, care se deplasa pe strada Republicii din Focşani, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în sediul în care va funcţiona Tribunalul Vrancea.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a rupt cu maşina un panou publicitar, apoi a acroşat două autoturisme parcate, unul dintre acestea lovind o femeie care se afla pe trotuar. În cele din urmă, maşina bărbatului s-a oprit în uşile imobilului în care va funcţiona Tribunalul Vrancea.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,68 la mie.

"Din primele verificări a rezultat că şoferul unui autoturism BMW a lovit două maşini parcate regulamentar, iar unul dintre acestea a fost proiectat pe trotuar, unde a lovit un pieton. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,68 la mie. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat inspectorul principal Săndel Stoica, şeful Biroului de Poliţie Rutieră Focşani.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici