Un fals ginecolog a convins zeci de femei să-i trimită imagini cu organele intime

Un bărbat care a păcălit zeci de femei să îi trimită fotografii cu organele lor genitale, dându-se drept femeie ginecolog pe Facebook, a fost condamnat la închisoare în Singapore.

2023 afișări
Imaginea articolului Un fals ginecolog a convins zeci de femei să-i trimită imagini cu organele intime

Miercuri, tribunalul l-a găsit pe Ooi Chuen Wei, 37 de ani, din Malaezia, vinovat de "înşelăciune prin substituire de persoană" şi l-a condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

Ooi s-a folosit de un profil fals de Facebook pentru a contacta femeile, cerându-le să completeze chestionare care includeau întrebări despre organele genitale şi viaţa lor sexuală, potrivit unor documente judiciare consultate de CNN.

Timp de 4 ani, el a păcălit 38 de femei şi a primit în schimb aproape 1.000 de fotografii şi videoclipuri intime.

Infracţiunile au ieşit la iveală în iulie anul trecut, când o femeie şi-a dat seama că nu există un astfel de medic şi a depus o plângere la poliţie.

Poliţia a făcut apoi o percheziţie la domiciliul lui Ooi şi i-a confiscat dispozitivele. În timpul anchetei poliţiei, acesta a recunoscut că le-a păcălit pe femei, potrivit documentelor judiciare.

Procurorul general adjunct a cerut o pedeapsă cu închisoarea de cel puţin 3 ani şi 8 luni pentru Ooi, invocând numărul mare de victime şi perioada în care s-a derulat înşelăciunea.

"Acuzatul a executat o schemă atent gândită pentru a-şi satisface dorinţele sexuale", a declarat procurorul: "a pretins că este o femeie medic şi a înşelat mai multe victime să trimită diverse fotografii şi videoclipuri compromiţătoare cu ele însele. A abuzat de încrederea pe care publicul o are în medici şi a exploatat reţelele de socializare pentru a comite infracţiunile", a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici