Un grup de şase jucători au câştigat 3,73 milioane lei la loto. Cum şi-au ales numerele

Un grup de şase jucători din Bozovici, jud. Caraş-Severin, a câştigat marele premiu, în valoare de peste 3,73 milioane lei, la tragerea suplimentară Loto 6/49 din dată de 31.12.2019

2278 afișări
Imaginea articolului Un grup de şase jucători au câştigat 3,73 milioane lei la loto. Cum şi-au ales numerele

Un grup de şase jucători au câştigat 3,73 milioane lei la loto. Cum şi-au ales numerele

Câştigătorii s-au prezentat luni la sediul central al Loteriei Române. Este vorba despre un grup de şase jucători (patru bărbaţi şi două femei) din Bozovici, jud. Caraş-Severin, cu vârste de 40 şi 50 de ani, care au jucat pentru prima dată în această formulă.

Întrebaţi fiind cum au jucat şi cum şi-au ales numerele, au povestit că fiecare persoană din grup a pus câte două numere şi li s-a părut interesant că fiecăruia i-a ieşit câte un număr din cele 6 câştigătoare.

Câştigătorii nu au dorit să-şi facă publică identitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici