Jandarm înjunghiat în timpul unei intervenţii

  • Un jandarm a fost înjunghiat, joi, în timpul unei intervenţii la o persoană care arunca cu obiecte pe copertina unei locuinţe.
  • Agresorul a fost prins şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila.
747 afișări
Imaginea articolului Jandarm înjunghiat în timpul unei intervenţii

Un jandarm din Brăila a fost înjunghiat în timpul unei intervenţii

Potrivit IJJ Brăila, un echipaj de jandarmi a acţionat în sprijinul poliţiştilor la o adresă din oraşul Brăila, unde o persoană arunca cu obiecte contondente pe copertina unei alte locuinţe vecine.

În timpul intervenţiei, un subofiţer din cadrul echipajului de jandarmi a fost înjunghiat superficial în coapsa stângă.

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale. „În prezent, viaţa nu-i este pusă în pericol”, a transmis IJJ Brăila.

Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost preluat de către poliţişti şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici