Un marinar militar s-a spânzurat la bordul unei nave din Portul Constanţa

Un marinar militar, angajat la bordul unei nave de intervenţie pentru scafandri, s-a sinucis, vineri dimneaţă, chiar la bordul vasului, cadavrul acestuia fiind descoperit de către colegi.

233 afișări
Imaginea articolului Un marinar militar s-a spânzurat la bordul unei nave din Portul Constanţa

Un marinar militar s-a spânzurat la bordul unei nave din Portul Constanţa (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul Forţelor Navale, caporalul Cristian Cuzmin s-a spânzurat la bordul navei de intervenţie pentru scafandri pe care servea, fiind descoperit de către colegi, vineri dimineaţă, în cabina sa. Deşi s-a încercat resuscitarea sa, bărbatul nu a mai putut fi readus la viaţă.

Caporalul, care a fost găsit spânzurat, vineri, la ora 7.30, în compartimentul bucătărie de la bordul vedei maritime Venus, avea vârsta de 22 ani şi era încadrat în funcţia de electrician, informează MApN.

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar şeful Statului Major al Forţelor Navale a ordonat numirea unei comisii de cercetare a împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici