Un microbuz care transporta protestatari a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni

Un microbuz cu numere de Constanţa, care transporta mai mulţi protestatari către mitingul USL, a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni pe un bulevard din Capitală, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, Marius Militaru,

468 afișări
Imaginea articolului Un microbuz care transporta protestatari a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni

Militaru: Un microbuz care transporta protestatari a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt de la Ministerul Administraţiei şi Internelor a precizat că accidentul a avut loc pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

Persoana accidentată de microbuzul cu numere de Constanţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, doctorul Bogdan Opriţa, a precizat că microbuzul a lovit o femeie, aceasta având mai multe lovituri la mâini şi picioare, la cap, precum şi pe trup. Din primele investigaţii făcute la faţa locului se pare că starea femeii nu este gravă, dar a fost transportată la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" pentru analize şi pentru a fi ţinută sub observaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici