Un mort şi nouă răniţi după trei accidente rutiere produse în Capitală în ultimele ore

O persoană şi-a pierdut viaţa şi nouă au fost rănite în urma a trei accidente rutiere produse sâmbătă dimineaţă în Bucureşti, la unul dintre acestea fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare, pentru scoaterea a două victime dintre fiarele contorsionate.

825 afișări
Imaginea articolului Un mort şi nouă răniţi după trei accidente rutiere produse în Capitală în ultimele ore

Un mort şi nouă răniţi după trei accidente rutiere produse în Capitală în ultimele ore (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Cel mai grav accident s-a produs în sectorul 6, pe Splaiul Independenţei, unde o maşină care mergea de la podul Grozăveşti spre Lacul Morii a intrat într-un copac. În urma impactului, o persoană a decedat, iar trei au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la Spitalul Elias, iar una, la Universitar. Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive.

Un alt autoturism a ieşit de pe carosabil, în zona Calea Călăraşilor, şi a intrat într-un stâlp. Patru persoane au fost rănite, iar pentru scoaterea a două dintre ele din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Al treilea accident a avut loc în zona Băneasa, în apropiere de Fântâna Mioriţa, unde patru maşini, între care două taxiuri, au fost implicate într-o tamponare în lanţ. Două persoane au fost rănite în acest accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici