Un nou deces din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 86

  • Alte patru decese au fost înregistrate în România, din cauza coronavirusului
  • Este vorba despre pacienţi din Bucureşti, Timiş şi Neamţ
  • Bilanţul ajunge astfel la 86 în ţara noastră
8436 afișări
Imaginea articolului Un nou deces din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 86

Sursa foto: Profimedia

UPDATE ora 14.58 Nou deces din cauza Covid-19 în România

O femeie de 45 de ani, din Târgu Neamţ, este al 86-lea caz de deces din cauza coronavirusului în România, anunţă, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, femeia de 45 de ani, din Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, s-a prezentat în data de 30 martie la CPU Târgu Neamţ unde s-a pus diagnosticul de AVC cu hemiplegie stânga.

Pacienta a fost transferată la UPU Piatra Neamţ, unde a murit în aceeaşi zi.

Deoarece a avut contact cu persoane venite din Italia, a fost recoltată probă pentru COVID-19, care a ieşit pozitivă în 31 martie.

Încă trei români au murit din cauza coronavirusului

Potrivit GCS, este vorba de o femeie de 54 ani, din Bucureşti, care a murit la 45 de minute după ce s-a prezentat la UPU.

„Bolnava a decedat la 45 de minute după prezentare în UPU- SUU Bucureşti (prezentare în 29.03.2020 ora 23:45 decedat în 30.03.2020 la 0:15). Confirmată cu COVID-19 în 30.03.2020. Bolnava a mai avut internări în SUUB în perioada 03.03-10.03.2020 în Secţia de Medicină Internă şi în perioada 10-26.03.2020, în Sectia de Chirurgie toracică. Pacienta era cunoscută cu Neoplasm ovarian în stadiu terminal. Conform informaţiilor primite de la SUUB în această perioadă pacienta nu a prezentat nicio patologie infecţioasă”, a transmis GCS.

Al doilea deces anunţat miercuri este al unui bărbat de 85 ani, din judeţul Timiş. Acesta a fost internat în Spitalul Clinic Militar Timişoara în data de 23 martie, iar primul test a ieşit negativ pentru COVID-19 în 25 martie. În cursul nopţii de 26 spre 27 martie, starea acestuia s-a deteriorat, a fost transferat in ATI, unde i-au fost recoltate noi probe şi a fost confirmat cu noul coronavirus în 27 martie. În aceeaşi zi, bărbatul a fost transferat în ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase V. Babeş Timişoara. Acesta suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, fibrilatie atrială paroxistică, insuficienţă renală cronică şi Alzheimer. Decesul a fost înregistrat marţi.

De asemenea, a murit o femeie de 63 ani, din Bucureşti. Aceasta a fost internată în ATI la INBI Matei Balş în 23 martie, intubată, ventilată. Ea a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus în 24 martie.

Aceasta făcea dializă, şi, potrivit GCS, a intrat în contact cu un caz confirmat de COVID-19 la un centru privat de dializă. Ea mai suferea de CIC, HTA, boală renală cronică şi hipotiroidism. Decesul a fost înregistrat miercuri.

Conform GCS, numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienţi confirmaţi cu COVID-19 ajunge la 85.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici