Un nou viitor pentru o centrală termică dezafectată din Piatra Neamţ. Din focar de infecţie, va fi transformată în creşă

  • Primăria oraşului Piatra Neamţ anunţă că o centrală termică va fi transformată în creşă.
  • Este vorba despre una dintre cele şapte centrale termice care nu mai sunt folosite şi s-au transformat în focare de infecţie.
1562 afișări
Imaginea articolului Un nou viitor pentru o centrală termică dezafectată din Piatra Neamţ. Din focar de infecţie, va fi transformată în creşă

FOTO: Facebook Municipiul Piatra-Neamt

O centrală termică din Piatra Neamţ va fi transformată în creşă. Anunţul a fost făcut de primarul Andrei Carabelea care a precizat faptul că este vorba despre una dintre centralele dezafectate. De altfel, toate centralele părăsite, care între timp au devenit focare de infecţie, vor fi folosite de Primărie pentru diferite activităţi.

„Multe centrale termice au devenit în timp veritabile depozite de gunoi şi focare de infecţie. Am început deja să schimbăm această realitate, iar anul acesta una dintre cele 7 centrale termice aflate în proprietatea municipiului va deveni o creşă modernă. Rând pe rând, toate centralele termice vor căpăta utilitate publică”, a anunţat, pe Facebook, primarul oraşului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

În plus, Primăria vrea să-i oblige şi pe cetăţeni să-şi îngrijească imobilele prin supraimpozitarea clădirilor şi a terenurilor degradate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici