Un ofiţer şi-a cerut în căsătorie iubita în faţa ministrului Apărării. Reacţia lui Mihai Fifor | VIDEO

Un proaspăt absolvent al Academiei Forţelor Terestre de la Sibiu şi-a cerut iubita în căsătorie, vineri, în faţa ministrului Mihai Fifor. Sublocotenentul Ion Ştefanoaia a îngenunchiat în faţa iubitei, în aplauzele colegilor. Roxana a spus „da”, iar ministrul i-a transmis că a avut curaj.

5418 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer şi-a cerut în căsătorie iubita în faţa ministrului Apărării. Reacţia lui Mihai Fifor | VIDEO

Foto: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro

„În prezenţa colegilor şi a prietenilor, doresc să-ţi mărturisesc că eşti cea mai importantă femeie din viaţa mea şi să-ţi mulţumesc pentru toate momentele minunate petrecute împreună şi pentru faptul că alături de tine am învăţat ce înseamnă iubirea. Cu această ocazie doresc să-ţi pun o întrebare: vrei să fii soţia mea?”, au fost cuvintele sublocotenentului Ion Ştefanoaia.

Iubita acestuia, Roxana Ingrid Roos, a spus „da”, emoţionată, ministrul Apărării i-a înmânat sublocotenentului un buchet de flori, iar acesta din urmă i l-a dăruit viitoarei soţii.

„Bravo, ai avut curaj”, i-a transmis ministrul absolventului de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” de la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici