Un oraş terorizat. Alarmele cu BOMBĂ din Ploieşti au fost false

Alarmele cu bombă la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi un supermarket din Ploieşti, în urma cărora 180 de persoane au fost evacuate, au fost false.

1482 afișări
Imaginea articolului Un oraş terorizat. Alarmele cu BOMBĂ din Ploieşti au fost false

Un oraş terorizat. Alarmele cu BOMBĂ din Ploieşti au fost false

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, la supermarketul şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde s-a anunţat că au fost amplasate bombe nu au fost găsite dispozitive explozive.

Verificarea a fost făcută, în ambele cazuri, cu ajutorul unui câine de detectare dispozitive explozive, în exteriorul clădirii şi cu dispozitive tehnice speciale, în interiorul clădirii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea celui care a sunat şi a anunţat că în spital şi magazin au fost amplasate bombe.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Marţi seara, peste 150 de persoane au fost evacuate dintr-un supermarket din Ploieşti şi 30 de persoane din Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în magazin şi la unitatea medicală au fost amplasate bombe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici