Un pasager a decedat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă. Cine este victima şi cum s-a produs tragedia

Un pasager canadian, în vârstă de 76 de ani a decedat luni dimineaţă, la Aeroportul Henri Coandă, în faţa terminalului Plecări în urma unui stop cardio-respirator, anunţă echipa de comunicare a Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

2897 afișări
Imaginea articolului Un pasager a decedat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă. Cine este victima şi cum s-a produs tragedia

Un pasager canadian a decedat luni, la Aeroportul Henri Coandă

"Un pasager canadian în vârstă de 76 de ani a decedat, în urma unui stop cardio-respirator, în faţa terminalului Plecări al Aeroportului Henri Coandă. Cele două echipe medicale ale aeroportului au încercat să îl resusciteze timp de 45 de minute", arată CNAB.

Incidentul s-a petrecut în prima parte a zilei, în jurul orei 10:00.

 

Taguri:
mort,
canadian,
aeroport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici