Un poliţist, cercetat pentru lovire sau alte violenţe, şi-a ameninţat colegii cu arma din dotare / Reacţia lui Marcel Vela

Un poliţist din Poliţia Rutieră Bacău şi-a ameninţat, luni, colegii cu arma din dotare. Agentil de la Biroul Rutier, aflat în serviciu, a intrat în sediul Poliţiei agitat şi vorbind incoerent. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că a discutat personal la telefon cu agentul care a ameninţat că îşi ia viaţa şi care şi-a ameninţat colegii cu arma, demnitarul precizând că agentul de la Rutieră i-a spus „ce are pe suflet şi a renunţat la sinucidere”.

2620 afișări
Imaginea articolului Un poliţist, cercetat pentru lovire sau alte violenţe, şi-a ameninţat colegii cu arma din dotare / Reacţia lui Marcel Vela

Un poliţist din Poliţia Rutieră Bacău şi-a ameninţat colegii cu arma din dotare

Potrivit Poliţiei Bacău, un poliţist din Biroul Rutier al Poliţiei oraşului Bacău, aflat în serviciu şi având asupra sa armamentul din dotare, a intrat, luni, în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitaţie şi vorbind incoerent.

Surse locale spun că poliţistul a ameninţat cu arma.

În urma discuţiilor purtate cu colegii, poliţistul a predat arma.

La această oră, poliţistul este sub supravegherea colegilor şi a început o anchetă internă.

Poliţistul a absolvit Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina în 2013, este căsătorit şi a fost testat psihologic în februarie 2016.

De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziţie, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Vela: Am discutat cu poliţistul de la Bacău. Mi-a spus ce are pe suflet şi a renunţat la sinucidere

„Vreau să va spun că am discutat cu băiatul de la Bacău, personal. Cel de la Bacău, un agent de la Poliţia Rutieră, a avut ceva pe suflet. Am vorbit cu inspectorul-şef de la Bacău l-am rugat să îmi facă legătură cu el, am vorbit la telefon, mi-a spus ce are pe suflet şi a renunţat la sinucidere. (...) I-am spus că doresc să aflu care este motivul acestui gest, până la urmă dramatic. Mi-a explicat omul la telefon, m-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter de la IGAv, să merg la Bacău în această dimineaţă, s-a răzgândit văzând deschiderea şi o să vină la Bucureşti, să stăm la o cafea şi să îmi spună tot ceea ce are pe suflet. I-am promis că nu divulg discuţia mea cu el. Oricum nu are legătură cu restructurarea poliţiei, cu sindicatele”, a declarat Marcel Vela, luni dimineaţa, la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici