Un poliţist din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena

Un poliţist în vârstă de 32 de ani din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena, investigatorii încearcă să stabilească motivaţia gestului bărbatului. Poliţistul a fost evaluat psihologic înainte de a primi arma, toate testele la care a fost supus trecându-le.

2826 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena

Un poliţist din Bucureşti s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţistul era încadrat la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Secţiei 25 Poliţie, el fiind deţinător legal de armă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Vineri, în jurul orei 4.00, în apartamentul din cartierul Drumul Taberii din Bucureşti, unde locuia tânărul cu prietena sa, a avut loc un scandal, în urma căruia tânărul s-a sinucis, după ce şi-a împuşcat iubita.

Potrivit lui Sarca, moartea tânărului a survenit instantaneu, femeia fiind în afara oricărui pericol la spital, în stare de şoc.

Poliţistul locuia cu chirie împreună cu alţi doi colegi, într-un apartament. Vineri dimineaţa, când s-a petrecut incidentul, în apartamentul din Drumul Taberii se mai afla unul dintre colocatari, altul fiind plecat în provincie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a informat că poliţistul avea 32 de ani şi era încadrat din anul 2006, de-a lungul timpului primind calificative după evaluări de "Bine" şi "Foarte bine".

Bărbatul era din Argeş şi a fost încadrat la Secţia 25 de Poliţie Bucureşti "din sursă externă", adică nu terminase Academia de Poliţie

În luna mai 2011, poliţistul şi-a luat o armă, în aceeaşi lună fiind testat psihologic şi medical, examene pe care bărbatul le-a trecut cu brio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici