Un poliţist local din Sectorul 1 şi-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, spune că a cerut Poliţiei locale să le ceară angajaţilor să poarte uniforme, iar unul dintre poliţişti şi-a reclamat superiorii că l-au obligat să facă acest lucru.

1920 afișări
Imaginea articolului Un poliţist local din Sectorul 1 şi-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă

Un poliţist local din Sectorul 1 şi-a reclamat superiorii că l-au obligat să poarte uniformă

Primarul Clotilde Armand susţine că în urmă cu câteva zile a cerut conducerii Poliţiei Locale Sector 1 să transmită angajaţilor că este obligatoriu să poarte uniformă.

Edilul spune că a cerut asta după ce a constatat că erau „prea mulţi poliţişti locali în teritoriu îmbrăcaţi casual”.

Primarul povesteşte că unul dintre poliţişti şi-a reclamat superiorii.

„Şi ce credeţi? Unul dintre poliţiştii locali din Sectorul 1 a făcut plângere conducerii pentru că l-a obligat să poarte uniformă de serviciu. Kafka?! Sper să înţeleagă că problemele de fashion nu sunt în atribuţiile Poliţiei Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand luni seara pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici