Un dascăl a murit şi un preot a fost rănit după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină

Un dascăl a murit şi un preot a fost rănit, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN 29A, în judeţul Botoşani, după ce căruţa în care se aflau şi care nu era semnalizată a fost lovită de un autoturism, poliţiştii făcând cercetări pentru ucidere din culpă.

2445 afișări
Imaginea articolului Un dascăl a murit şi un preot a fost rănit după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină

Un profesor a murit şi un preot a fost rănit după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină (Imagine: shutterstock/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Daniela Gheorghiescu, accidentul a avut loc pe DN 29A, în localitatea Lişna, după ce o căruţă nesemnalizată în care se aflau trei persoane a fost lovită de un autoturism condus de o femeie din Dorohoi.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 56 de ani din căruţă a murit pe loc, iar altul a fost rănit.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă.

Surse judiciare au declarat că bărbatul decedat în accident era dascăl, iar cel rănit este preot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici