Un român a murit în urma intemperiilor din Toscana

Cadavrul unui român în vârstă de 35 de ani a fost descoperit pe fundul lacului Burano, în regiunea Toscana, grav afectată de inundaţii în această săptămână, transmite agenţia AGI, în pagina electronică de joi.

222 afișări
Imaginea articolului Un român a murit în urma intemperiilor din Toscana

Un român a murit în urma intemperiilor din Toscana (Imagine: Shutterstock)

Bărbatul s-ar fi înecat în apele unui canal în localitatea Capalbio din provincia Grosseto, potrivit unei ştiri de ultimă oră.

Administraţia pronvinciei Grosseto a evaluat pagubele provocate de inundaţii la 225 de milioane de euro.

Centrul şi nordul Italiei au fost afectate de inundaţii în cursul acestei săptămâni, iar în regiunea Toscana au murit deja patru persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici