Un român invalid a agresat un nigerian la Florenţa

Un imigrant român cu dizabilităţi şi aflat în scaun cu rotile l-a agresat, într-un autobuz din oraşul italian Florenţa, pe un nigerian care a refuzat să îi facă loc, informează ziarul italian La Nazione.

83 afișări
Imaginea articolului Un român invalid a agresat un nigerian la Florenţa

Un român invalid a agresat un nigerian la Florenţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a avut loc miercuri într-un autobuz al liniei 28 din Florenţa. Românul în vârstă de 41 ani a urcat în autobuz pe rampa hidraulică şi a cerut să se aşeze într-un spaţiu special al vehiculului, rezervat persoanelor cu dizabilităţi. În acel loc era un nigerian în vârstă de 45 de ani, care s-a lăsat cu greu convins să părăsească locul.

În schimbul aprins de replici, românul i-a aplicat nigerianului o lovitură cu o cârjă, bărbatul suferind răni la coloana vertebrală.

Nigerianul a eliberat spaţiul special abia după intervenţia şoferului autobuzului, care a chemat şi carabinierii.

Autorităţile din Florenţa au declanşat o anchetă privind circumstanţele producerii incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici