Un şofer de microbuz şi-a mâncat permisul fals ca să scape mai uşor

Un şofer din Republica Moldova şi-a mâncat permisul fals ca să scape mai uşor, după ce poliţiştii şi-au dat seama că bărbatul de 22 de ani nu avea cum să deţină un asemenea act în care figura şi categoria D, care se poate obţine la 24 de ani.

662 afișări
Imaginea articolului Un şofer de microbuz şi-a mâncat permisul fals ca să scape mai uşor

Un şofer de microbuz şi-a mâncat permisul fals ca să scape mai uşor (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţiştii au oprit, la un control, microbuzul de pe ruta Chişinău-Slobozia, al cărui şofer a prezentat un permis provizoriu eliberat la Tiraspol, potrivit site-ului protv.md.

Suspicioşi, poliţiştii l-au luat la întrebări şi şi-au dat seama că era imposibil ca tânărul să poată deţine un astfel de act, pentru că are doar 22 de ani, în timp ce un permis de categoria D se eliberează la 24 de ani, anunţă poliţia rutieră, citată de protv.md.

Pentru că nu a găsit un răspuns adecvat la cererea poliţiştilor, şoferul a înghiţit permisul provizoriu. Poliţiştii au susţinut, ulterior, că tânărul nu a vrut să recunoască fapta şi nici nu a dorit să colaboreze cu autorităţile.

Microbuzul a fost reţinut de poliţie, iar şoferul va fi cercetat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici