Un şofer din Capitală este căutat de poliţişti după ce ar fi lovit două maşini şi ar fi fugit

Un şofer din Capitală ar fi lovit cu autoturismul, în trafic, sâmbătă, alte două maşini şi apoi ar fi fugit de la faţa locului, au declarat surse din rândul poliţiştilor de la Brigada Rutieră.

2167 afișări
Imaginea articolului Un şofer din Capitală este căutat de poliţişti după ce ar fi lovit două maşini şi ar fi fugit

Un şofer din Capitală este căutat de poliţişti după ce ar fi lovit două maşini şi ar fi fugit (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Un bărbat din Capitală este căutat de agenţii de la Rutieră după ce, duminică după-amiază, ar fi lovit cu autoturismul, în timp ce se afla în trafic, două maşini care circulau regulamentar, au declarat surse din rândul poliţiştilor de la Brigada Rutieră.

Sursele citate susţin că au fost sesizate de conducătorii celor două autoturisme. Aceştia din urmă au apelat numărul de urgenţă 112 şi au declarat că au fost acroşaţi în timp ce se aflau în trafic, pe Splaiul Unirii, respectiv pe Calea 13 Septembrie.

Pagubele sunt minore iar cercetările sunt făcute de Serviciul Accidente Uşoare. Poliţiştii încearcă să dea de urma şoferului pe baza declaraţii date de părţile vătămate şi a fotografiilor realizate de unul dintre şoferii păgubiţi. Dacă va fi găsit şi se va dovedi că spusele celor doi conducători sunt reale, bărbatul riscă să fie cercetat pentru fugă de la locul accidentului şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici