Un şofer susţine că din cauza gropilor nu a realizat că a trecut cu maşina peste un bărbat

Poliţiştii suceveni au depistat, joi, un şofer din comuna Bălcăuţi care este acuzat că a trecut cu maşina peste un bărbat căzut pe şosea şi care a murit la spital, şoferul susţinând că nu şi-a dat seama ce a făcut din cauză că drumul comunal are multe gropi.

245 afișări

Poliţia din Siret a fost sesizată, miercuri, că un bărbat din Bălcăuţi a murit la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul a fost găsit căzut pe partea dreaptă a străzii "Stilo" din Bălcăuţi şi se afla în stare avansată de ebrietate. El a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a murit.

În urma necropsiei efectuate joi, s-a constatat că moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic survenit din cauza unui politraumatism prin comprimare la nivelul bazinului, abdomenului şi bazei toracelui drept.

Poliţiştii au examinat hainele pe care le purta bărbatul la internare, iar pe pulover a fost identificată o urmă a unei anvelope şi au stabilit că în cauză se poate vorbi de un accident rutier cu fugă de la faţa locului.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe suspect, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bălcăuţi, care marţi seară a condus autoturismul pe strada unde a fost găsit bărbatul accidentat.

Acesta a declarat că a trecut peste un obstacol aflat pe drum, dar că nu a dat importanţă întrucât drumul comunal are multe gropi.

Poliţiştii fac în acest caz cercetări pentru stabilirea împrejuărilor producerii accidentului urmând să fie făcute şi expertize traseologice şi tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici